Hoe werk ik?

Een muurschildering is persoonlijk en uniek. De meeste mensen die een muurschildering willen, hebben al een beeld van wat er op de muur moet komen. Dit kan een bestaande foto of tekening zijn of een idee dat nog uitgewerkt moet worden. Wanneer u een afbeelding heeft, kan ik vrijblijvend een prijsopgaaf doen.

Het kan ook zijn dat u alleen een idee heeft dat nog uitgewerkt moet worden ( zoals dat bijvoorbeeld bij de 'onderwaterkamer' het geval was). In dat geval kan ik, na een gesprek, wat schetsen maken waaraan we samen nog wat kunnen ‘schaven’.

Wanneer u tevreden bent over de te plaatsen afbeelding maken we een afspraak voor het zetten van de schildering.

Het liefst schilder ik op een muur zonder oneffenheden. Een muur die niet vlak is, is moeilijker te beschilderen en kost dus meer tijd. Tijdens de overlegfase over de te maken schildering komt dit aan de orde en eventueel kom ik langs om de muur te beoordelen. Voor het schilderen gebruik ik acrylverf. Deze verf droogt snel en is vrijwel geurloos. Het grote voordeel hiervan is dat de ruimte waar de schildering op de muur is gezet meteen weer in gebruik kan worden genomen. Om tijd te besparen gebruik ik soms een projector.