Wie is de schilder?

Mijn naam is Alice Veer en ooit ben ik, net als ieder kind, begonnen met krassen. Dat krassen vond ik zo leuk, dat het steeds beter ging en een grote hobby werd. Vele uren heb ik aan tafel doorgebracht om het te perfectioneren. Al deze oefening baarde kunst, want het ging steeds beter. Als kind al kreeg ik opdrachten van vrienden om een tekening of schilderij te maken. Mijn liefde voor het maken van een muurschildering kwam pas later.

Het ontstaan van mijn bedrijf

Je zou denken dat ik mijn werk in de kunstwereld zou zoeken. Niets is echter minder waar; ik werd diëtist en heb jarenlang een eigen praktijk gehad. Toen ik in 2003 zwanger was van onze zoon kwamen ineens de schilderkriebels weer en heb ik het babykamertje omgetoverd tot Winnie de Pooh landschap. Hierna heb ik een aantal opdrachten gehad, maar daarnaast was ik nog steeds diëtist. 

Definitief gekozen voor het muurschilderen

In 2014 had ik genoeg van de regeltjes en wetten in de zorgwereld, ben ik gestopt met de praktijk en me meer gaan toeleggen op het maken van muurschilderingen en tekeningen in opdracht. Het schilderen en tekenen zelf en het enthousiasme van een tevreden opdrachtgever geven me enorm veel energie.